çünkü 10 sene sonra, plastik cerrahi, estetik cerrahi vb gibi fiziksel özellikleri restore edebilen imkanlar inanılmaz derecede artıcak, başarı oranı şu anki oranın 2 katı kadar artıcak.
sözlükte görüyorum bla bla çirkin erkek tercihi, hebele hübele güzel kadın gibi başlıklar 10 sene sonra herhangi bir platformda gündeme bile gelmeyecek.
yazıyorum buraya.
devamını gör...
10 sene sonra hala çirkin kralın yakışıklı kabul edileceğine bahse girerim.
devamını gör...
bu sefer de insanlar değiştirilemiyecek şeylere takar ve gene eskiden de güzel olanlar tercih edilir. mesela ten rengi, göz rengi, saç rengi gibi değiştirilemeyen, değiştirilse bile sahte olduğu belli olacak şeyler göz önüne alınır.
devamını gör...
estetik cerrahi ortadoğu, asya ve doğu avrupa ülkelerinin bir kısmında son derece yaygın olmakla birlikte gelişmiş ülkelerde o kadar yaygın olmayan bir uygulama. insanlar doğal görünüşlerinden memnun.
bizim türk kadınının günlük makyajını insanlar kuzey amerikada ancak özel bir partiye giderken yaparlar.
kuzey amerika ve avrupada insanlar kendilerini kıyafetleriyle, tarzlarıyla ifade ederken bunu doğal görünüşlerinin üstüne inşa ederek yapmaktalar. estetik cerrahi oranı son derece düşük.
10 yıl sonra belki daha çok insan kendi görünümüyle barışır ve insanların hepsi kendi doğal halleriyle güzel kabul edilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"10 sene sonra yeni jenerasyonun çirkin güzel algısının köreleceği gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim