tam da şu anda halk tv'de son dakika olarak verilen haber.

edit: içişleri bakanlığı yetkilileri, alınan bir istihbarat sonucunda, ibb başkanı ekrem imamoğlu ve ekibinin uyarıldığı bilgisini vermişler.

edit 2 ; bir kaç gün önce de ,
türkiye gazetesi yazarı fuat uğur, chp genel başkanı kılıçdaroğluna suikast düzenlenebileceği iddiasını kaleme almıştı.

edit 3 ; böyle bir habere tepki vermeyen veya veremeyen sözlük ahalisine ben yazar demem .
özgürlükmüş, yesinler sizin özgürlüğünüzü.
sizin özgürlük anlayışınız bel altına kadar çalışıyor. yukarıya çıkınca bu başlıkta olduğu gibi fos olduğu dökülüyor ortalığa.
yazık, gençler tam da bu işte.
şimdi burada kalkıp bilgiç bilgiç karşı saldırıya geçmeyin, çünkü hiçbir anlamı olmayacaktır.

edit 4 ; haber yalan haber değil,
haberin çıkış biçimiyle sputnikteki haber birbiriyle uyuşmuyor.
haber , içişleri bakanlığı tarafından bir istihbarata binaen , imamoğlu ve ekibinin uyarıldığı, onlarin da tedbirleri arttırdığı alarma geçtiği şeklinde çıktı.

sputnikteki haber ise ' suikast girişimi yoktur ' diyor .suikast girişimi oldu diyen hiç olmadı zaten .
biz de buna binaen suikast alarmı dedik .
ıkisi farklı şeyler.
devamını gör...
ben buna saşırmadığıma daha çok şaşırıyorum. ülkenin haline bak ya.
devamını gör...
türkiye'de sıradan bir olay olarak kabul görecek durumdur. ne de olsa mafya liderleri çıkıp birilerini rahatlıkla tehdit edebiliyor, bir grup da bunu destekliyor...

ilginç bir ülke olduk çıktık. bu durumun ve gidilen yolun vahameti karşısında ne yapabileceğimi, ne tepki vereceğimi bilemiyorum.

edit: içişleri bakanlığı, olaya gereken önemin verildiğini ve durum hakkında işlemlerin başlatıldığını belirtti. ülke olarak bir sorun yaşamadan bu olayın da üstesinden geleceğimizi umuyorum.
devamını gör...
merak ettiğim asıl soru.

hangi dangalak ekrem imamoğlu yada kemal kılıçdaroğluna suikast yapmayı düşünür.
devamını gör...
devletimiz gerekli önlemleri alıp gereceğini yapacaktır. bu siyasi bir konu değil, devlet bütününü yani kamuyu ilgilendiren durumdur.
devamını gör...
mafya liderlerinin canını sıkmış olacaklar ki böyle bir tehditle karşı karşıya kalınmıştır. ama devletin de bu mafya düzenini beslediği gerçeğini, cezaevinden afla lider çıkarttıklarını unutmamak gerekir. 80'ler 90'lardan farksız bir düzen adeta.

edit: suikast emri verilen deaş üyeleri yakalandı haberlerine karşılık egm, ''suikat girişimi ya da yakalama söz konusu değildir.'' diye açıklama yaptı.
devamını gör...
bazı haber kaynaklarında son dakika olarak geçmektedir.
hatta ekrem imamoğlu'nun koruma sayısını artırdığı da söyleniyor.

kaynaklardan biri buradan
kaynak2 : buradan
devamını gör...
doğruluğunu merak ettiğim haber
devamını gör...
faillerin yakalanıp gerçekleştirmiş gibi ceza alması gerekmektedir. çünkü açığa çıkmasaydı gerçekleştireceklerdi. türkiye'nin seçilmiş bir büyükşehir başkanı'nın katili olacaklardı!

bu arada başlığı açan yazar arkadaşım neden yazmayan arkadaşları durduk yere gömüyorsun bilmiyorum ama tanım girince de bu ülkede pek de bir şey değişmiyor. zaten buraya yazdık diye ya da sayın ekrem imamoğlu'na suikast girişimi olacakmış diye birileri kendi partisinden dönüp de başka partilere oy vermez. çünkü bizim halkımızın çoğunluğu takım tutar gibi parti tutuyor maalesef. gençler bu işte diye de gençleri küçümser konuşma tavrınız da hoş değil. emin olun o gençler sayesinde bu ülke düzelirse düzelecek. ama tanım yazarak düzelmez. saygı ve selamlarımla.

edit: haber yalanmış.
devamını gör...
10.
peki ona kim söyleyecek? eniştesinden mi duyacak yine acaba? yine birileri aldanmıştır filan falan. belki de bu tarz gündemleri alışmamız için yapıyorlardır.
devamını gör...
11.
bir siyasiye her şeyden önce bir insana suikast alarmı veriliyor ve ben bu başlığı görünce şaşırmıyorum tepki vermiyorum. çünkü iki gün önce aynı durumu kılıçdaroğlu da yaşamıştı. biz nasıl bir dönemde devirde yaşıyoruz aklım almıyor insanlar kafayı yiyecek. alıştık böyle saçmalıklara alıştık böyle iğrençliklere. sadece yazık.
devamını gör...
12.
yalanlanmış haber. sadece sol medyada çıkması şaşırtmıştı zaten. kim neden üfledi bu haberi anlamıyorum.
devamını gör...
13.
iktidara tutunamayanların türkiye'yi doksanlardaki kara günlere döndürmek istemesinin sadece bir örneğidir.
devamını gör...
14.
artık ne kadar büyük bir hukul devleti olduğumuzu çok yakında göreceğimizi düşündüren başlıktır.
devamını gör...
15.
şuraya entry girince bir şeylerin değişebileceğini düşünen polyanna bir yazar tarafından açılan başlık. ayrıca gençler demişsiniz de bu ülkede daha önce gerçekleşen hangi suikaste yeterince tepki verdi ki halk? gençleri gömmeye çalışmadan önce aşılanmaya devam eden "biz türküz devlete itaat ederiz." kafasına tepki gösterin siz.
devamını gör...
16.
ülkenin haline bak dedirten olaydır. 21. yüzyılda suikast gündeme geliyor. yazık bize, tüm insanlara.
devamını gör...
17.
istanbul büyükşehir belediye başkanı ekrem imamoğlu'na yönelik 'suikast' iddiası gündem yarattı. içişleri bakanı soylu "böyle bir suikast girişimi söz konusu değildir" derken, imamoğlu'ndan ise çarpıcı açıklamalar geldi. imamoğlu, çevresindeki ekipler tarafından 'yalnız berbere bile gitme' gibi uyarılar almaya başladığında durumu fark ettiğini belirterek "evet, böyle bir yazı geldi. ben yazıyı gördüm." dedi.

--- alıntı ---
s özcü gazetesi'nden ismail saymaz'a konuşan ibb başkanı imamoğlu ise söz konusu iddiaları doğruladı. imamoğlu: 'yalnız berbere bile gitme' dediler çevresindeki ekipler tarafından 'yalnız berbere bile gitme' gibi uyarılar almaya başladığında durumu fark ettiğini belirten imamoğlu, görevlilerin suikast ihbarı olduğunu öğrendiğini söyledi. gerekli tedbirlerin alınmasıyla programına devam ettiğini vurgulayan imamoğlu "evet, böyle bir yazı geldi. ben yazıyı gördüm." dedi.
--- alıntı ---
kaynak
devamını gör...
güldürmüştür. icraat, başarı, vatandaşa hizmet gibi konularla gündeme gelemeyenler bu şekilde asılsız iddialar ve haberlerle halka sempatik görünmek, ajitasyon yapmak istiyorlar. başarılı oluyorlar mı, oluyorlar. üstte yazılanları okuyunca kanaat ettim ben.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"1 aralık 2020 ibb başkanı ekrem imamoğlu'na suikast alarmı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim