avrupa yakası çok kalabalıktır ve ilçelerindeki çoğu binalar çok çirkindir. anadolu yakasında da kalabalık var ama avrupa yakasındaki kadar yok. ben avrupa yakasında yaşıyorum maalesef.
devamını gör...
avrupa yakasında yaşamama rağmen anadolu yakasının sokakları ve caddeleri daha bir ferah ve geniş geliyor.
devamını gör...
avrupa yakası kargaşadır. anadolu yakası ise huzurdur.
devamını gör...
avrupa yakası turistiktir. mülteci yuvasıdır.
devamını gör...
avrupa yakası yoğundur, boğucudur. anadolu yakası samimidir, ferahtır.
devamını gör...
evlenilecek yer, eğlenilecek yer.
ofisim ortaköy’de. beni bağlasalar yaşamam beşiktaş, ortaköy civarında. kalabalık, karmaşık... evim pendik’te. evet uzak. ama doğdum büyüdüm buradayım belki ondan, burası daha rahat ve huzurlu geliyor. ilerleyen dönemlerde de radikal bir değişilik olmazsa bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. avrupa yakası’nda yaşanabilecek muhit benim için arnavutköy bebek arası bir yerler. ama orası da malum...

edit: aslında anket doldurmamak lazım ya, cidden... pişman oluyor insan sonradan bi’ ama n’apalım.
devamını gör...
avrupa ve anadolu yakası bambaşka iki şehir sanki,avrupa yakasına gidince sanayiye girmiş gibi hissediyorum çirkin,dar sokaklar,kalabalık,yoğun trafik bir an önce anadolu yakasına ,sakinliğe ferahlığa ,sahile evime dönmek istiyorum.
devamını gör...
iki yakanın da kendine göre hem artıları hem de eksileri vardır. asıl istanbul olarak bilinen bölge avrupa yakasında bulunur. avrupa yakası daha çok ticareti ve biraz da tarihi ile bilinir. birçok ticaret merkezi bu yakada bulunur. anadolu yakasında ise tarih de ön plandadır. sahil kısımlarında dahda çok zengin kesimler yaşar. sahilleri güzeldir. diyerek net bir görüş belirtemeyeceğim ankettir.
devamını gör...
avrupa yakası sanayi yakasıdır insanı belleme yakasıdır, anadolu yakası sakinlik yakasıdır, huzur yakasıdır.
devamını gör...
anadolu yakası sanki daha eğlenceli ve gezilecek yerlere sahip.
devamını gör...
altunizade'den sonra köprünün hemmen aşşası.

anadolu'nun güzelliğinde hepimiz hemfikiriz ama avrupa'nın keşmekeşi, yaşlılığı ve çirkinliğini kendime hep çok yakıştırmışımdır. ait hissederim.
devamını gör...
hiç bir şeyiyle avrupalı olamayanların yakasıdır.
nüfusu anadolu yakasının yaklaşık olarak iki katıdır. bence gezmek için de çok güsel mekanları, semtleri olan; fırsat buldukça gezmeye çalıştığım ama bir türlü zamana yetişemediğim yakadır. hep bir geç kalınmışlık, bir yerlere yetişmeye çalışmanın yorgunluğu var. geçmiyor bir türlü.
devamını gör...
bir süre önce sevgili suriyeli kardeşlerimizin şu aralar cok sevgili afgan din kardeşlerimizin birbirlerine sordukları soru.
devamını gör...
çalışılacak yaka vs oturulacak yaka
devamını gör...
paran varsa anadolu yoksa avrupa.
devamını gör...
eski bir avrupa yakalı olarak kaybolan yıllarımı geri almak için anadolu yakasına taşındım. metrobüsünüz sizin olsun. oh be
devamını gör...
avrupa yakasında burhan altıntop var bi kere hahahah.
devamını gör...
anadolu yakası insanı avrupa yakasına gitmekten gezmekten erinmez birçok yerini bilir ama avrupa yakasında yaşayıp anadolu yakasına gezmeye senede bi kere bile geçmeyen ciddi bi kitle var, gerçi gecmesinler çizgilerini korusunlar :)
devamını gör...
anadolu yakasını hiç izlemedim ama avrupa yakası güzel diziydi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"avrupa yakası vs anadolu yakası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim