iç dünyasında taşıdığı yüksek şiddet potansiyelini maskeliyordur bu durum ile.
kendimden ve yakın çevremdeki bir kaç insandan gözlemim bu yönde.
devamını gör...
iğrenç ve itici erkek türü. her şeyin fazlası zarar efendim.
devamını gör...
kültür sahibi bir bireydir. meseleleri bağırıp çağırarak değil, zekasıyla halleder genellikle. tebrik edilesidir.
devamını gör...
işine geldiği ve olayların gidişatına göre davranmak en akıllısı.

gecenin köründe taksimde taksi çevirip sarhoş olduğunuz anlaşıldığında ‘kibar olmak’ daha beter azdırıyor taksici abileri. bunların hafif yoklayan nerden gidelim sorusu ve fırça bıyığı olur genelde.

aman diyim...

kibar olalım diye sefaköyden girip adalardan çıkmaya lüzum yok.

her zaman dediğim gibi yerine göre.
devamını gör...
(bkz: hz. muhammed)
bir gün rasûlüllah’ın huzuruna genç bir delikanlı gelerek zina etmek izin istedi. orada bulunanlar, hayretler içinde genci ayıpla-maya, terslemeye hatta bağrışmaya başladılar. rasûlüllah ise, yu-muşak bir sesle “yaklaş” buyurdu. sonra gencin doğruyu bulması için şu soruları sordu: “annenle zina yapılmasını ister misin?” genç: “yoluna kurban olayım hayır istemem ya rasûlallah!” diye cevap verdi. hz. peygamber: “diğer insanlar da anneleriyle zina yapıl-masını istemezler” diyerek gence soru sormaya devam etti: “peki, kızın için böyle bir şey düşünür müsün?” genç: “olamaz, ya rasûlallah!” dedi. o, insanların da kızları için zinadan hoşlanma-yacaklarını belirtti ve aynı şekilde kız kardeşi, halası ve teyzesi için de benzeri soruları sordu, aldığı cevaplar üzerine insanların da bu mahremleri hakkında zinaya razı olmayacaklarını ifade ettikten sonra elini gencin göğsüne koyup: “ya rabbi! bunun günahını bağışla, kalbini temizle ve namusunu muhafaza et!” diye duada bulundu. genç tam manasıyla ikna olmuş ve onun duasıyla itmi’nâna kavuşmuş olarak rasûlüllah’ın huzurundan ayrıldı; bir daha kesinlikle herhangi bir kötülüğe meyletmedi.
(bkz: keanu reeves)


adam gibi adamlardır. saygı gösteren kendine gösterir.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
aldatılır. hem de öyle böyle değil, tımarhaneye bile düşebilir.
devamını gör...
sevdiğim ve saygı duyduğum erkektir. kibar olan herkesi severim lakin haddini aşan ve konuşma esnasında sürekli argo kelimeler kullanan erkeklerden de ziyadesiyle nefret ederim. insan olmak zor bir şey değil, yeter ki isteyin.
devamını gör...
efendim kuzum ?
devamını gör...
la bu gey mi, bu gey miii sorusuna maruz kalacak erkektir.
devamını gör...
top.
devamını gör...
kabaların arasında top damgası yiyecek olan erkektir.
yanındaki hanıma, insan gibi davranır, misal; kapıyı açar, buyur eder, naziktir, ortamda kolay kolay öfkeyle küfür yağdırmaz. ama gelin görün ki beyler tarafından meriç ünvanıyla yaftalanır. ama alakası yoktur.
devamını gör...
hiçbir aşırılıktan güzellik doğmaz. güzellik de bir aşırılık işi değil, denge işi simetri işi. başarı da bir aşırılık işi değildir. günde 20 saat çalışmak verimli değildir. aşırı uzunluk, aşırı seslilik, aşırı utangaçlık, aşırı özgürlük... uzatılabilir. o yüzden kibar gibi iyi bir sıfatın aşırısı da kötüdür.
devamını gör...
arkadaş ortamında ezilir
devamını gör...
düşünsene olman gereken saygılı ölçülü insan kurallarına uyduğun için top gay ılık diye aşağılanıyorsun. işin garip tarafı eşcinselliği hakaret argümanı olarak kullanan beyinsizlerle aynı ortamda yaşamak zorunda kalıyorsun. çok zor çok.
devamını gör...
eşcinsel sanılır fakat eşcinsellerin ortamına bi kez girerseniz görürsünüz ki biçok eşcinsel bildiğin barzo. sert. kıllı. maço tipler. çok büyük haksızlık ediliyor kibar, zarif, samimi erkeklere. oğlm koruyun lan bunları. bunlar başka kafadalar. gey sanılmak heteroseksüel bir erkek için kabustur. beni heteroseksüel sandıklarında ben nasıl geriliyorum var ya. of. sarılalım.
devamını gör...
aşırı kibarlıktan ne anlıyorsunuz ki? kimi gey demiş, kimi ılık. kibarlık ve feminenlik ayrı şey arkadaşlar. mesela rahmetli neşet ertaş. adam çok kibardı. ılık mıydı şimdi bu gariban? bülent ecevit gey miydi? bülent ersoy ise geyin allahı ama tam bir hanzo ya da kerimcan durmaz...

aşırı kibar biri olarak çok da maskülen biriyim. valla daha hiç kimse beni gey falan sanmadı. sizin kavram karmaşanız var arkadaşlar. belki de düşük iq probleminiz var. bilemedim.
devamını gör...
tercih değil yönelimini düşündürür karşısındakine.
devamını gör...
günümüzde pek kalmamıştır.
devamını gör...
ağır başlılığı enayilik olarak görülüp etrafındaki insanların kötü emellerine meze olması muhtemel erkektir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aşırı kibar erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim