1.
kafayı türk düşmanlığı ile bozmuş, medeniyetten nasibini almamış, ekonomik olarak çökmüş vasat bir terör devletidir. dünya bir insanın vücudu olsa bunlar oturma organı olurlardı.
devamını gör...
karabağ'da boşalttığı bölgelerde evlerini ateşe veren kaçıkların ülkesi. aliyev bunlara kalın dedi ayrıca sivil kimseyle işimiz yok dedi. petrolümüz onlara da yeter dedi. adamlar kafayı yemiş... link
devamını gör...
başkenti erivan olan ülke.
devamını gör...
azerbaycan ile savaşı kaybedip ağır darbe alan, ordusu kalmayan ülke.
devamını gör...
tek politikası türkiye'den nefret etmek ve uydurmaca bir soykırım dolaysıyla bizden tazminat almak olan ülke. tam da bu yüzden batılı ülkelerden destek görür. öyle amerika bizi kıskanıyor gibi bir mevzu değil resmen soykırımı tanıyorlar, ne işlerine yarayacak ermenistan'ın desteği, tek gayeleri ülkemizi hedef almak.
devamını gör...
yanakları sıkılasıca tatlı mı tatlış insanları olan, tam da türkiye ve azerbaycan bayrakları ile sosyal deney yapılası bir ülke.



devamını gör...
ermenistan da türkiye gibi "avrupa" ülkesi olmak istiyor. ama rusya buna müsaade etmiyor.

kafası karışık bir ermeni için bknz soramazsın 97. bölüm
devamını gör...
kafkaslardaki terör devleti. başkentleri erivan geçmişte revan, irevan adıyla bilinen bir türk kentidir.
zaten devlet sahibi olmak, devlet yönetmek ermeni'nin neyine. asli unsurlarından biri oldukları, yönetim kademelerinde görev aldıkları osmanlı'ya, türk devletine ihanet etmeselerdi keşke.
devamını gör...
çocuklara okullarda öğretmenleri tarafından türk düşmanlığı aşılanan ırkçı ülke

zamanında pkk nın ermeni versiyonu olan (bkz: asala) yı kurmuş birçok türk mühendis ve diplomatı katletmiştir , devlet desteğiyle terör örgütü kuran sayılı ülkelerdendir bu sebepten birçok ülkede " terörist devlet " olarak anılır

2. karabağ savaşında sadece 44 günde ordusunun yarısından fazlasını kaybetmiş binlerce askeri ölmüş , tüm dünyaya rezil olmuştur .
devamını gör...
mahallenin gelen geçene küfr eden koppili gibi bir ülkeciktir
tokadı yediğinde abilerine koşan hır gür çıkarmaya çalışan babası belirsiz bir velettir
devamını gör...
kocaman bir köy. ermenistan bir ülke değil rusyanın piyonudur.
devamını gör...
türkiyede yaşayan ve aktif olarak kiliseye gidebilen binlerce ermeni vatandaş varken ermenistanda sokakta türk bayraklı tişört bile giyemezsiniz.
tanım:en az suudlar kadar çomar bir ülke.
devamını gör...
(bkz: türkiye vs. ermenistan)
devamını gör...
10 yıl içerisinde yıkılacak devlettir. ermeniler bu şekilde 4 tarafından türklerle çevrili iken sürekli türk düşmanlığı yaparak yaşaması mümkün değildir. bir tarafın türkiye diğer tarafın güney azerbaycan diğer tarafın kuzey azerbaycan diğer tarafın gürcistan'ın kvemo kartli bölgesi nüfusunun yarısı gürcü diğer yarısı azeri bir bölge. iran dışında tüm komşularına düşman bir ülkesin. gürcistan ile bile düşmansın ve gürcülerden toprak talep ediyorsun. adamlar sınırı kapatsa açsın. karabağ savaşında en az 8000 kaybın var ordunun teçhizatının yarısından çoğu yok. ayrıca azerilerden gasp ettiğin bölgelerden göçler var. çok güvendiğin diaspora 40 günde 200 milyon dolar toplamış o paraya gider aşevi falan açarsın.
kafasını biraz çalıştırsa azerbaycan'ın istediği rayonları savaşsız bırakır, 6 milyar dolar parasını alır, türkiye ve azerbaycanla sınırları açar yıllık sadece türkiye'den orta asya'ya giden 18000 tırdan yol geçiş parası alır yoluna bakardı. ama yok böyle oldu şimdi daha da kuduracaklar. göreceksiniz nahcivan'dan zengilan'a geçen tırlara, sivillere saldıracaklar. azerbaycan cevap olarak hankendi'ne girecek. laçin koridorunu kapatacak. bunu yakın zamanda değilse de gelecekte kesin yapacaklar. kafayı yemiş insanların memleketi ne yazık ki.
devamını gör...
insanına yazık,çok üzülüyorum orada yaşayan fakirlikle boğuşup hala nefret duygusu ile yaşayan insanlara.
keşke komşu ülkeleri ile anlaşmaya varsa da, en azından oranın çocukları kurtulsa. en çokta çocuklara üzülüyorum lan.
devamını gör...
ermenilerin bizden daha önce burada oldukları doğrudur çünkü biz buraya sonradan geldik.
asıl soru onlardan önce birileri daha vardı burada bu demek oluyor ki anadolu ne yunanlarındı ne perslilerindi ne de ermenilerindi
asıl sahibi antik anadolu medeniyetleridir
devamını gör...
rusya'nın elin altındaki oyuncak. kafkasya'nın sürekli dayak yiyen devleti.
devamını gör...
sınıfın kara kuru gariban öfke sorunları olan çocuğu.
devamını gör...
ermeniler eskidende azınlıktı sadece etnik küçük bir gruptular hala öyleler bu sebeple bir devlet kültürleri yok ve hala da beceremiyorlar devlet olmayı,istediğin kadar geriye git bu topraklarda ermeniler azınlıktan başka hiçbir şey değildi.
devamını gör...
benim ermenilere karşı bir düşmanlığım yok sonuçta cem karaca, adile naşit de ermeni asıllı ırk ayrımı yapmadan bakmak gerek görüşündeyim
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ermenistan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim