breaking bad'deki skyler rolü ile bilinen kadın oyuncu.
devamını gör...
breaking bad'teki skyler white rolünü yapan kişi. gıcık oluyordum dizide kendilerine.
devamını gör...
(bkz: anna gunn)
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel



anna gunn (d. 11 ağustos), daha çok amc'nin drama dizisi breaking bad’deki skyler white rolüyle bilinen amerikalı oyuncudur. bu rolüyle 2013 ve 2014'te drama dizilerinde en iyi yardımcı kadın oyuncu emmy ödülü'nü kazanmıştır.

gunn, breaking bad hayranları tarafından dizinin en nefret edilen karakteri olarak tanımlanan skyler white için ağustos 2013'te the new york times gazetesinde köşe yazısı yazdı.[6]

anna gunn, 1997'den 2002'ye kadar amc'nin the practice dizisinde savcı yardımcısı jean ward karakterini, 2005'ten 2006'ya kadar da hbo'un western dizisi deadwood’da ise martha bullock karakterini canlandırdı. ayrıca seinfeld’ın "the glasses" ve six feet under’ın "parallel play" isimli bölümlerinde oynadı.
devamını gör...
1968 doğumlu abd'li oyuncu. ayrıca; #74884

şu hatun;

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"anna gunn" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim