bu milleti anlamak çok zor. hangi insan evladı 65 yaşında emekli olsun diye koşa koşa gider bu duruma evet der ve bunu savunur tabikide partizanlar. bir nesil mezarda ki babasına küfür edecek. emekli olunmayacagı için herkes kısayoldan olmak isteyecek ve bunlara evet böyle olsun diyen insanlar yahudi değil hristiyanlar değil bizde bu kafa varken ne gerek varki dış güçlere.
devamını gör...
saçmalıktır. o yaştan sonra alacağınız parayı en fazla ilaçlarınıza harcayabilirsiniz.
devamını gör...
65 yaşına kadar yaşayıp yaşamayacağı belli değildir. o yaştan sonra o parayı ne yapsın torunlarına vermekten başka.
devamını gör...
insanları eli tutuğu sürece kullanmaktır. yetmiyor, emekli olduktan sonra bile çoğu çalışmak zorunda kalıyor. çünkü aynı anda hem devleti(ağır vergiler) hem de aileyi geçindirmek zordur.
devamını gör...
(bkz: mandıra filozofu)
devamını gör...
günümüz türkiyesi'nde yürürlülükte olan emeklilik yaşı. işin garip tarafı; herkes emekli olunan yaşa takılmışken; ben emekli maaşlarının irdelenmesi gerektiğini düşünüyorum.

diyelim ki yöneticisin, öğretmensin, işçisin vs. x miktar maaşın var; emeklilik yaşı da bir anda 50'ye çekilsin. çalışırken aldığın x tl maaş, emekli olunca bir anda x/3'e düşüyor, kira mı ödersin, çocuk mu okutursun, markete mi verirsin bilemem.

dolayısıyla emeklilik yaşı 40'a da insa, emekli olmayı düşünmem.
devamını gör...
emekli maaşını artık ziraat bankası tahtalıköy şubesi adresinden alırız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"65 yaşında emekli olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim