aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanı zehra zümrüt selçuk'un yazılı açıklamasında toplum sağlığını önemsemeyen güvensiz maske üreten 43 markaya idari süreç başlattıklarını beyan etti.
--- alıntı ---

kişisel koruyucu donanımların denetimi sonrasında 17 marka/model maske için önleyici tedbir aldık, 43 marka için de idari süreç başlattık. bu ürünlerle ilgili gerekli görülmesi halinde piyasa arzının yasaklanması ve bertaraf edilmesi gibi işlemler uygulanacak. ayrıca, 14 marka için de test işlemlerimiz devam ediyor. sürecin ardından güvensiz ürünler, güvensiz ürün bilgi sistemi (gübis) sistemine dahil edilecek. kimsenin vatandaşlarımızın sağlığı ile oynamasına fırsat vermeyeceğiz.

--- alıntı ---
kaynak
devamını gör...
oh olsun dediğim haberdir.
önüne gelen maske üretmeye kalkmasın arkadaşlar sağlık bu sağlık imaj için şekil şekil güvenli olmayan maskeler üretmek manyaklıktır.
devamını gör...
sağlık bakanlığının işini niye aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığının yaptığını bir tek ben merak edeceğim sanırım.
devamını gör...
peki o maskeleri para vererek alıp kullanan vatandaş ne olacak? bu işlerin daha sıkı ve dahi daha evvel yapılması gerekmiyor muydu? böylesi hassas bir konuda sadece ceza kesmek... ne bileyim?

ayrıca isimlerinin de açıklanması gerekir. en azından bir şekilde elimize geçip geçmediği konusunda bilgi sahibi oluruz.
devamını gör...
"kişisel koruyucu donanımların denetimi sonrasında 17 marka/model maske için önleyici tedbir aldık, 43 marka için de idari süreç başlattık. "

etti sana 50 marka.
ee, kaç marka var zaten,
bu durumda türk halkı yaklaşık bir yıldır, olması gerektiği gibi bir maskeye bile ulaşamamış.
ulaşılanlar maske değilmiş, dersek yanlış mı söylemiş oluruz ?
kesinlikle hayır,

bu verilere göre,
kokuşmuşluğun tavan yaptığı ülkede, böyle bir durumda bile insanlar bu huylarından vazgeçmiyor,
bunları kontrol edip, halkın sağlığına uygunsuz durumlara müdahale etmesi gerekenler de , her zaman olduğu gibi yine sadece izlediklerini gözler önüne seriyor.

söz konusu bu dandik maskeleri güvenerek takıp, işlevini yapmadığı için hasta olup, hayatını kaybeden insan var mı, yok mu ?
eğer varsa ki mutlaka vardır, siz şimdiye dek nerdeydiniz, bunun vebalini kim alacak üzerine?

bu soruların cevabını kim verecek sayın bakan?
devamını gör...
var olan herhangi bir maskenin çok fazla işe yaradığını düşünmediğim, işe yarasa bile bir kısmının da hariçten rahatsızlık verdiğini deneyimlediğim için çok da önemsemediğim ceza. al birini vur ötekine!

maskeler resmen boğazınızı bitiriyor. bunları takıp dışarı çıktığımda bir süre yürüyünce gıcık hissi ve öksürme isteğiyle doluyorum. eve gelip çıkarınca geçiyor. sağlıklı dediğiniz şeyin böyle olmaması gerekir. bilmem kaç aydır aldıklarımızın hepsi mi sağlıksız ya da kalitesiz?

sırf doğrudan solumamak ve bu hale gelmemek için alta bez maske takıp bu salak maskeleri de üzerine takmaya başladım. market gibi kapalı yerlerde nefes alınmıyor çift maskeyle.

sizin yapacağınız işin...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 ocak 2021 güvensiz maske üreten 43 markaya ceza kesilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim