muhalif politikası yüzünden böyle bir ceza yediğini savunan sözcü, "yargı gibi vergiyi de siyasallaştırdılar" diye bir başlık açtı buradan okuyabilirsiniz.

sözcüye böyle bir vergi cezası kesmenin tek bir açıklaması var susturmak. sözcü muhalif bir haber sitesi olduğu bilinmekte ve bunun yüzünden devletin böyle bir şey yapması akıl almaz bir şey olmadığı aşikar.

--- alıntı ---

muhalif bir yayın politikasına sahip olan sözcü gazetesi, uzun süredir hükümetin radarında. türkiye'de en çok satan üç gazeteden biri olan sözcü'nün ceza hanesine yeni bir vergi cezası daha eklendi.

2012'den bu yana her yıl düzenli olarak vergi incelemesine tabi tutulan sözcü'ye 2018 yılına ait toplam 14.5 milyon tl vergi cezası kesildi. sözcü bu cezayı manşetinden "başaramayacaksınız" diyerek duyurdu ve "cezada yazsanız ilanlarımızı da kesseniz, hapse de atsanız, sözcü'nün büyümesini engellemeyi asla ve asla…" ifadelerine yer verdi.

dw türkçe'ye konuşan sözcü'nün avukatı ismail yılmaz, türkiye'de en çok vergi ödeyen gazetesinin sözcü olduğunu söylüyor. bu cezaların kendilerini yıldıramayacağını anlatan yılmaz, "sözcü aynı zamanda türkiye'de tirajı en fazla olan gazete. vergilerini de düzenli ödeyen bir şirket. hiç vergi ödemeyenler ya da çok az vergi ödeyen başka gazeteler olmasına rağmen sözcü'ye inceleme yapıp ceza kesmek adil değil" diyor.

--- alıntı ---

kaynak
devamını gör...
- vergi kaçırır
- cezaya çarptırılır
- bizi susturmaya çalışıyorlar!!!1!!1!.

vergi cehenneminde yaşıyoruz. sonunuz paypal gibi olmasın.
devamını gör...
susturmak , gerçekleri gizlemek için yapılan, artık herkesin öğrendiği sistematik hale gelmiş uygulamalara bir örnek daha .

ya kuruma para cezası ver,
ya kapatma , yayın durdurma cezası,
ya da yazar'a, çizer'e hapis cezası.

ne kadar sürecek, gidecek böyle,
sonsuza kadar süreceğini düşünen var mı ?
devamını gör...
yıl sanki 1900 yıllar. yayın yasağı getirin tam olsun.
devamını gör...
sansür ve baskının sonucu olan yasaktır. manşetinden fethullah itine, fetö diyen, her daim bu kansızı eleştiren gazete içinde "fetöcu" denmişti. adamlar susmadı, yılmadı, sitesi de, gazetesi de tiraj rekoru kırıyor, kamuoyu oluşturuyor. hali ile birilerinin tekerine çomak sokunca, hemen alınlarını karıştırmışlar gazetenin. ne diyordu birileri zamanında; (bkz: bitaraf olmayan bertaraf olur)

ekleme: bu arada paypal diyen cehalet sürülerine, şunu hatırlatmak lazım.
paypal'ın yasak olduğu ülkeler;
afganistan
gabon
bangladeş
zimbabve
pakistan
ve türkiye.
devamını gör...
akit'e para lazım demek ki. alcaklıltır
devamını gör...
(bkz: arama butonu güzel duruyor diye konmuş bir butondur)
#154661 yazıldı bunlar.
devamını gör...
linki okumadan önce 14,5 milyon cezanın bugün kesildiğini zannetmiştim. o ceza 2018 yılında kesilmiş. yeni cezanın miktarı belli değil, vergi tekniği raporu nedir bilmiyorum, mesela ceza tebliği usulüne uygun değilse gazetenin itiraz etme hakkı var mıdır? bu konularda uzman yazarlar varsa iki satır çiziktirsin, biz de öğrenelim.
devamını gör...
eminim sözcünün konumundaki koyu muhalif bir yayın organı -ki evrensel.korkusuz.birgün.krt tv.tele 1.halk tv ve şimdi cezalar yüzünden kapanmış bulunan muhalif mizah dergileri ve diğer yayın organları- bırakın vergi kaçirmayi,yalan haberi,usülsüz herhangi birşey yapmayı;sokakta sigara içseler başlarına ne geleceğini bilir ve o hataya düşmez.sırf muhalifler diye herbiri defalarca ceza yediler,haklarında davalar açıldı ve açılıyor.sırf bu yüzden bile haberlerinin ve söylediklerinin doğru olduğu düşünülebilir.
devamını gör...
sözlüğe diye okudum dedim bu ne hız. sözcüyeymiş, türkiye'de sıradan bir gün.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"17 aralık 2020 sözcü'ye 14,5 milyon tl ceza kesilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim