hdp kapatılmalıdır. kapatıldığı an iktidar'a oy vermeyecek ayrılıkçı kürt seçmen cinsine, rengine, diline, milliyetine bakmaksızın muhalefet adayına oy verecektir. hepimizin tıpkı bahçeli gibi hdp'nin kapatılmasından taraf olmamız gerekmektedir.
haber linki
devamını gör...
mhp neden açık kalsın peki sorusunu akla getirendir.
devamını gör...
haklı bulduğum durum.
böyle bir parti kapatılmalı ama destekçilerini ne yapacağız? terörist cenazelerinden çıkmayan vekilleri hapishaneye girecek, makam odasında bomba planları yapanlar kapatılacak ama buna oy veren terör sevicileri ne yapacağız?
devamını gör...
haklı yada haksız bilemem ama oda biliyor bu dedıgı olmayacak kuru sıkı sallıyor işte.
devamını gör...
bahçeli'nin mantığı ile gidildiği takdirde akp ve mhp hariç tüm partilerin kapatılması ile sonuçlanmasına yol açacak çıkıştır. çünkü bu iki parti haricindeki tüm partiler ve destekleyenleri pkk, fetö, soros, dıj güj destekçisi teröristtir.
devamını gör...
sayın kurtçu başkanımızın tasmasını tutan efendisinin onay vermeyeceği durumdur. her ne kadar karşı gibi dursalarda doğudaki illere atadıkları kayyumlarla bedava belediye yönetiyorlar. bu arada tüm terör destekçilerinin allah belasını versin.
devamını gör...
doğru söylemdir. dünyanın hiçbir yerinde böyle bir parti yaşayamaz. sen dağa eleman devşir, orman yak sonra kendinden olmayanları hayvan gibi öldür sokak ortasında, atatürk büstlerine saldır, bayrak yakmaya kalk. sonra barış nutukları çek. hdp kapatılmalı bunlara siyasi hiç bir hak verilmemeli. insan hakları ayrı mesele.
devamını gör...
hdp kapatılmamalıdır,hdp içindeki pkkk bağlantılı kişiler temizlenmeli,hdp görevine devam etmelidir.ülkedeki her azınlığı temsil edecek parti bulunmalıdır.

t:kapatılmaması gereken,sadece düzene ihtiyaç duyan bir parti hakkında söylem.
devamını gör...
haklı bulduğum bir durum. lakin; hdp'yle birlikte akp, mhp, bbp, vp, tarikatler/cemaatler, imam hatipler, kur'an kursları, diyanet işleri başkanlığı vs. gibi diğerleri de kapatılsa mükemmel olur.
devamını gör...
klasik devlet bahçeli işte kendisi bal gibi biliyor kapatılmaz kapatılsa bile çare olmaz. sinan oğan mevzusu yüzünden kalan 2 gram itibarını geri alma çabası hep bunlar işte.
devamını gör...
bu hdp nin kaçıncı kabuk değiştirmiş tekrar türemiş partisi diye sorulması gerekir. ayrıca sen önce in o koltuktan da amca sonrasına karışma.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"11 aralık 2020 bahçeli'nin hdp kapatılsın çıkışı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim