#selahattindemirtasonurumuzdur şeklinde açılmıştır. şu tweetlerde onursuzları görüyorum, şeref yoksunlarını görüyorum, vatan hainlerini, çocuk katillerini, dağda vurdukça şehirde üreyen soysuzları görüyorum. soyunuzun, nefesinizin kesilmesi dileğimle.

he birde, ne yapacağız bu içimizdeki açık açık dolanan hainleri?
devamını gör...
paylaşım yapanların çoğu batıda yaşıyor, hepsini doğuya yollayacaksın, 1 haftadan sonra #selahattindemirtaşteröristtir diye paylaşım yapmaya başlarlar.
edit= aşağıdaki yazarlar sevgi çiçeği olarak göstermişler teröristi, “apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen kimdi? bu güzellemelerle anca kadıköy’de bira içen bebeleri kandırırsınız.
devamını gör...
onurunuzu seveyim tepkilerine neden olmuştur. yani bende oldu en azından.
devamını gör...
bebek katili sevicilerin yeni hamlesi. size de bu yakışırdı. bravo sevgi kelebekleri.
devamını gör...
bir numarali fani, ekrem imamoglu ama ona ne diyelim? ımamoglu'nu bugun ulkenin basina gecirin, yarin hapishaneden cikarir, elele basina poz verirler. bu demirtas denilen adamin bir partisi var, mecliste soz hakki var savunucularinin olmasi bana pek abes gelmiyor...

ekleme; sucu neymis de hapisteymis diyenler olmus. pkk'yi desteklemesi, dagdaki adamlariyla cekilen elele resimleri, pkk li teroristlerin cenazesine gidilmesi gerektigi hatta bu konuda hdp li milletvekillerine baski yapmasi gibi sayfa sayfa gerekce yeterli mi sizin icin? usenmeyin bir google yapin, ilk on dakika da neyin ne oldugunu istemesenizde goreceksiniz zaten.
devamını gör...
gül geç be ne onuru.
saçma bir sanal mecradaki saçma bir olaydır.
devamını gör...
selahattin demirtaş onurum falan değildir, lakin haksızlığa uğradığını da söylemezsem samimiyetimi kaybetmiş olurum. demirtaş'ın pkk ile olan bağı şu an ülkeyi yönetenlerden fazla değildir. demirtaş'ın şu an tutulduğu dosyalar tutukluluk gerektiren dosyalar değildir, zaten hakkında verilmiş mahkûmiyet kararı yok. hukuksuz olarak tutulduğunu biraz araştırırsanız, yapılan hukuk oyunlarıyla, anlık dosya kapama dosya açmalarla nasıl yapıldığını görürsünüz. selahattin demirtaş ın kesinlikle katılmayacağım, katılamayacağım söylemleri vardır, ek olarak da şöyle bir gözlemim vardır. bu adam doğudaki bir sürü insandan apo algısını silmeye başlamıştı. insanlara politika ile istediklerini söyleyebileceğini göstermişti. terörün silahla bitme ihtimali yok arkadaşlar. bu bir ideoloji meselesi ve demirtaş bu konuda yardımcı olma ihtimali olan biriydi. ama ülkeyi yönetenler ülkenin selametini değil, kendilerini düşündükleri için potansiyel rakip gördüklerini her türlü düşürme peşindeler. selahattin i içeri tıktılar terör mü bitti, pkk ülkeden mi çekildi, noldu? şimdi kendileri terör estiriyorlar, pkk ya propaganda yapacak malzeme veriyorlar.
neyse adalet önemli.
teşekkür ederim, istediğiniz gibi linç edebilirsiniz, saygılar.
devamını gör...
baş menşeli ve destekli bir tag olsa gerek.
devamını gör...
omurgasız insan tweetidir.
devamını gör...
selahattin demirtaş, bu ülkede yaşayan ve ülkesini seven hiç kimsenin onuru gururu olamaz.
bunu hak edecek birşey yapmadığı gibi, izlediği siyasi yolda durduğu yanlış çizgi, yanlış yön, bu ülke sevdalıları için kabul edilemez bir yöndür.
bu cepte, bunu bir koyalım kenara .

ıkinci olarak , salahattin demirtaşın bu konumuna, bu tercihine büyük bir hakla karşı tepki gösterenler,

daha 2 yıl önceki yerel seçimler öncesi, bebek katilinin mektubunu devletin tv,lerinde okutanlara, katilin kardeşini ekranlara çıkarıp, siyasi çıkar amacıyla konusturanlara neden tek kelime etmezler , gözlerini kulaklarını kapatırlar, anlamak güç.

bunlara gık diyemeyenler , şimdi kalkıp, imamogluyla, demirtaşı , malum örgütle chp yi ayni cümlede konumlandirmaktan hiç utanmazlar, sıkılmazlar.

teroristse her zaman terorist ,
sana menfaat sagliyorken ulkenin vatandaşı,
senden uzaklaşınca en azılı haydut , terorist

bu ikiyüzlü menfaatçi tutumdan vaz geçmek, eğriye eğri, doğruya doğru demeyi öğrenmek zorundayız.

ıste bu ikilrmler , bu açık açık yapilan sacma sapan hareketler, toplumda bir kesim tarafindan yenmekle beraber, büyük bir kesimin gözünde de inandırıcı olmuyor , samimiyetten uzak bir resim koyuyor ortaya .

ıddia ediyorum , bir ışık görülsün, demirtaşı dışarı bırakıp, tekrar açılım saçılım saçmalıklarının başlatılması için, hükümet kanadi dört gözle fırsat kolluyor .

bu olursa ki yerel seçim öncesi kısmen oldu, çıkıp kim ne söyleyecek,
cidden merek ettiğim bir konu bu .

umarim böyle birsey olmaz ve ben de bu başlığı bulup çıkarmaya çalışmam ...
devamını gör...
insanların haksızca tutuklanmış biri için gösterdikleri tepkidir. selahattin demirtaş'a suçlu diyerek asıl siz suç işliyorsunuz. zira kendisi için açıklanmış kesin bir karar yok. bugün bu tutuklamalara tepki göstermek için hdp'li olmanıza gerek yok. yarın aynı şeylerin başınıza gelme ihtimalinden endişe duymanız yeterli.
devamını gör...
burada şov kasanlara çok üzücü bir haberim var. müthiş hukuk sisteminiz yıllardır selahattin demirtaş'ın terörist olduğunu ispat edemedi ve hüküm giymemiş şekilde cezaevinde tutuluyor. terör örgütü ile organik bağı akp'yi geçmez. demirtaş'ın eli ne kadar kanlıysa akp'nin eli iki katı kanlıdır. şovenizminizi kendi oyun parkınızda yapın ve gerçeklere gözünüzü kapamayın.
devamını gör...
diyarbakırın sokaklarında artık az sayıda kişiden duyabileceğiniz cümleler.
devamını gör...
tamamen ittifak verilen mesajlardır.

seçtiririm ama benim dosyaları kapatın sözünü almak.
devamını gör...
bilmediğim durumdur.
lakin bu yorumu okuyan kürt dostlar varsa varsa size ulus devlet söyleminin yürürlükte olduğu bir ülkeden şunu diyeyim :

merak etme seni kabul edecekler, ve yine merak etme senin de evrensel hakların var ama uslu olduğun sürece! kalkıp anadili hakkı dersen sonra ulus devlet de şöyle bir durur ve sonra rodinin heykeline bürünür ve sonra şöyle der : ama...

işte bu senin bu ülkedeki makus talihin ve öyle de kalmaya devam edecek.

seni ne türkiye, ne iran, ne ırak ne de suriye istiyor.

söz konusu sen olduğunda tüm ortadoğu birleşmeye hazır. bunu iyi bil evlat. bunu iyi bil
devamını gör...
olmayan onurlarına tüküreyim adi şerefsizler. bu insanlar o kadar çok ki korkutucu. hepsinin kökünün dünya üzerinden kazinmasini isterdim.
devamını gör...
selahattin demirtaş yasin börü ve daha birçok kürt kardeşimizin katilidir .
devamını gör...
bir varmış bir yokmuş, akdeniz coğrafyasındaki bir ülkede hukuk guguk olunca at izi it izine karışmış, gel zaman git zaman o güzel toprakların halkının aklını duyguları esir almış. sonunda iş öyle bir hale gelmiş ki, guguklu saati duymayan herkes ya devlet düşmanı, ya terörist, ya cuntacı ya meczup ilan edilmeye başlamış.
rivayet odur ki; bu hastalıklı hal kimileri için yargısız infazlar şeklinde tecelli ederken, kimileri kendi duygularının yarattığı gerçek üstü silüetlerin gölgesine sığınmış, cana nefes olmak yerine nefes verdiklerine can olmayı yeğlemişler.
aslında bu masal uzar gider ama biz burada keselim.
kıssadan hisse: kim ne derse dersin coğrafya kaderdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"10 aralık 2020 twitter'da selahattin demirtaş onurumuzdur tagının gündeme oturması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim